Κυριακή 4 Μαΐου 2014

VIDEO / Ο Συνοικισμός Αγ. Γεωργίου ψήφισε από τώρα Παν. Γκυρίνη – Δέσμευση για αλλαγή της τριτοκοσμικής κατάστασης στην περιοχή

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη μαζικότητα των πολιτών κατοίκων του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου η επίσκεψη και ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρεια  Παν. Γκυρίνη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από τους δυο εκπροσώπους του συνοικισμού υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους στην δημοτική κοινότητα Αλεξάνδρειας και συνεργάτες του περπάτησαν τον συνοικισμό από το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών και είδαν δια ζώσης τα μύρια όσα προβλήματα της περιοχής που θυμίζουν καταστάσεις τριτοκοσμικές.

Μια περιοχή που έχει ανύπαρκτες υποδομές όπως...
πεζοδρόμια που είναι είδος «πολυτελείας», βουλωμένα φρεάτια και ρυπαρούς χωματαύλακες, σπασμένες παιδικές χαρές και ανύπαρκτο δίκτυο φωτισμού είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν έδωσε ούτε στιγμή από τον χρόνο της τέσσερα χρόνια τώρα για να κάνει έστω ένα συμβολικό έργο, μια συμβολική παρέμβαση στον πολύπαθο συνοικισμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έγινε δεκτός με προσμονή και ελπίδα από τους δεκάδες κατοίκους της περιοχής και αφού συνομίλησε μαζί τους απευθύνθηκε από το βήμα σ΄ αυτούς λέγοντας ότι ως δήμαρχος θα δώσει πρώτη προτεραιότητα στον τόπο για έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θα απαλλάξουν την περιοχή από τις πολλαπλές πλημμύρες που κάνουν ζημιές στα σπίτια και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων. Είπε ότι ο χώρος που υπάρχει δίπλα στον εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου θα μετατραπεί σε ένα γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η ακαδημία του ενώ τόνισε ότι οι αποθήκες που υπάρχουν στο όριο του συνοικισμού θα μετατραπούν σε χώρο που θα στεγάσει τους τοπικούς συλλόγους καθώς και ένα στοιχειώδες γυμναστήριο για τους κατοίκους.

Επίσης τόνισε ότι με την βοήθεια των κατοίκων που είναι παραμελημένοι θα βαδίσουν μαζί όλη την επόμενη πενταετία για να αλλάξει πορεία ο τόπος, να φύγει η διοίκηση Δημητριάδη που διακρίθηκε για τον αθέμιτο και προκλητικό πλουτισμό εργολάβων και υπεργολάβων της διοίκησης με την ανοχή του απερχόμενου δημάρχου. «Εμείς θα βάλουμε τέλος στην κατάσταση αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Τον υποψήφιο δήμαρχο στην επίσκεψή του αυτή συνόδευαν η σύζυγός του γιατρός Κική Αμοιρίδου και ο δημοφιλής στον συνοικισμό παιδίατρος Στέφανος Γκιουρτζής που στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του συνδυασμού για τη νίκη του στις 18 Μαΐου.

Το γραφείο τύπου











Το βίντεο με την ομιλία του Παναγιώτη Γκυρίνη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΡΙΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 6:43 Μια λαϊκή παροιμία λέει πώς , όταν σκαλίζεις του γαιδάρου την ουρά, ακούς και την πορδή του. Λοιπόν παπαγαλάκι μου, που ξέρεις εσύ τι σπουδές έχει ο Παναγιώτης Γκυρίνης, θα σου απαντήσω επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω, πώς λές ψέματα χοντρά. Αλλά ας πούμε ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις- για την συνέχεια του λόγου- Θα προτιμούσα λοιπόν έναν απόφοιτο λυκείου επιτυχημένο επιχειρηματία που καλλιεργεί πάνω από 1000 στέμματα γης και δίνει δουλειά όλο το χρόνο σε αρκετούς συμπολίτες μας αλλά και σε νόμιμους αλλοδαπούς, από κάποιους κρατικοδίαιτους που έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα και προσπαθούν να επιβιώσουν όλοι τους την ζωή σερβίροντας χοντρά ψέματα για να επιβιώσουν στην ζωή τους. Επίσης προτιμώ έναν απόφοιτο λυκείου που κάνει φορολογικές δηλώσεις, παρά από κάποιους που κρύβουν και δεν δημοσιεύουν τα πόθεν έσχες τους. Όσο για σένα που γράφεις κεφαλαία πρέπει να έχεις τελειώσει την ανωτάτη βουβαλοσχολή, η μήπως κάνω λάθος? Οπότε φρονώ πως δεν είσαι μόνο μορφωμένος αλλά παραμορφωμένος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα λοιπόν έναν απόφοιτο λυκείου επιτυχημένο επιχειρηματία που καλλιεργεί πάνω από 1000 στέμματα γης και δίνει δουλειά όλο το χρόνο σε αρκετούς συμπολίτες μας αλλά και σε νόμιμους αλλοδαπούς

Φίλος αυτό με τους νόμιμους αλλοδαπούς είναι σαν ανέκδοτο. Εδώ ζούμε και εμείς και ξέρουμε τι γίνεται.
Το μεγάλο λάθος που καταλογίζω στον γκυρίνη είναι ότι μάζεψε πολλούς που έψαχναν στέγη. Εκεί έπρεπε να πεί και ένα οχι. Δεν το είπε και πολύς κόσμος χαλάστηκε. Οπως με την αρχηγική παρουσία του Χαλκίδη στα εγκαίνεια. Δεν χρειαζόταν σε τέτοιους καιρούς κάποιος που ψήφισε φουλ μνημόνια και την φτώχεια μας.
Πιστεύω ότι είναι φαβορί αλλά χάνει στην λεπτομέρεια. Και η λεπτομέρεια θα κρίνει πολλά στις δημοτικές εκλογές .

Ανώνυμος είπε...

Δύο παρατηρήσεις καλόπιστα στον ανώνυμο φίλο 10: 26 ‘Όταν γράφω για νόμιμους μετανάστες είναι αλήθεια, αν θέλεις ψάξτε και θα δεις πως κυριολεκτώ. Όσο για τον Χαλκίδη δεν είδα κάποια αρχηγική εμφάνιση είναι ένας ψηφοφόρος όπως όλοι μας και μάλιστα έχει υποψήφιο και τον αδελφό του. Θα έπρεπε να τον διώξει? Αν αυτή είναι η άποψη σου σεβαστή αλλά εγώ διαφωνώ. Ο Δημητριάδης επικεφαλή του εκλογικού του κέντρο έχει όλους τους συνεργάτες του Χρυσοχοίδη δεν σε ενόχλησε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

kalytera apofoitoi tritaksiou gymnasiou para omioi twn apofoitwn toy kollegiou athinon poy exoyn gemisei mia pteryga ston korydallo

Ανώνυμος είπε...

afoy einai megaloagroths na balei gia proedros sto TOEB!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το σκεφτόσουν κάνα δυο μέρες αυτό το σχόλιο που μας ξεφουρνισες!!!