Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η ομιλία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πλατύ

Η Λαϊκή Συσπείρωση, πραγματοποίησε χθες προεκλογική ομιλία στο Πλατύ.

Στο πεζόδρομο του Πλατέως μίλησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Αλευράς σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Τσίτσης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.
Ο Χρ. Αλευράς στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε:....
 
  
«...... Και από αυτό το βήμα, ενημερώνουμε άλλη μια φορά τους δημότες  του Δήμου μας, να μην υποκύψουν στο παιγνίδι του οπαδισμού και της πόλωσης που επιχειρούν με τις ατέλειωτες ανούσιες φραστικές διαμάχες τους, οι παρατάξεις του Φ. Δημητριάδη και του Π. Γκυρίνη.
 Να μην αποπροσανατολιστούν από τα κύρια και σοβαρά προβλήματα της πτωχευμένης πλέον καθημερινότητας τους.
Να μην παίξουν στο παιχνίδι τους .
 Τα κύρια και καθημερινά προβλήματα μας δεν θα λυθούν είτε είναι Δήμαρχος ο κος Δημητριάδης , είτε είναι ο κος Γκυρίνης στις 18 Μάη. Να μην τους επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν ότι τάχα είναι ανεξάρτητοι, και αυτοδιοικητικοί η με όποια άλλη μάσκα εμφανίζονται. Είναι απόλυτα εξαρτημένοι από την πολιτική της Ε.Ε. και ταγμένοι στη υπεράσπιση της κερδοφορίας των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Η πολιτική τους έχει ήδη δοκιμαστεί και πρέπει να την απορρίψουμε στη κάλπη υπερασπίζοντας τα δικά μας ταξικά συμφέροντα και το μέλλον των παιδιών μας .
 Να ξεκαθαρίσουμε στη σκέψη και στη συνείδηση μας τον πραγματικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιτρέψουμε την υφαρπαγή της ψήφου μας από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, με τις ξεθωριασμένες δήθεν αριστερές και προοδευτικές ιδέες, που εμφανίζεται σαν ιδανικότερος διαχειριστής της καπιταλιστικής κρίσης....»

Δεν υπάρχουν σχόλια: