Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Δημόσια δέσμευση Στ. Δελιόπουλου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου: Δίπλα στον πολίτη και όχι στον λωποδύτη

Αγαπητοί Συνδημότες,
                                
με την παρούσα επιστολή και με όλο το αίσθημα πολιτικής ευθύνης και προσφοράς προς εσάς και στον τόπο όπου γεννήθηκα και ζω, που με διακατέχει, σας κάνω γνωστό ότι θα σταθώ δίπλα σας με κάθε τρόπο, προτάσσοντας πάντα το κοινό και έννομο συμφέρον.
           
Ανήκω στη νέα γενιά και πιστεύω σε νέες αξίες. Πιστεύω βαθιά στη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την ειλικρίνεια και τη...
  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Αξίες που μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, θα χαρακτηρίζουν την επόμενη Δημοτική Αρχή, εφόσον μας εκλέξετε.
         
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δηλώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα του Δήμου μας, από οποιεσδήποτε ΄΄οικονομικές ατασθαλίες΄΄  που προέκυψαν  από προηγούμενες Διοικήσεις. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι πρώην διοικούντες να λογοδοτήσουν για την κατάσταση που έφεραν το Δήμο μας. Θα αγωνιστώ γι’ αυτό και είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τον οποιοδήποτε. Θα σταθώ στο πλευρό του ΄΄πολίτη΄΄ και όχι του ΄΄λωποδύτη΄΄ !
        
Η καθαρή στάση, στις αξίες που πιστεύω και σας έχω προαναφέρει, η εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Γκυρίνη απέναντι στο πρόσωπό μου και η σοβαρή και έντιμη στάση του απέναντι στα ζητήματα του Δήμου, με ώθησαν να συμπορευτώ μαζί του. Μία πορεία ευθύνης και σκληρής δουλειάς.
       
Στο πλαίσιο αυτό, σας ζητώ να γίνετε συνοδοιπόροι μου σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουμε την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Απευθύνομαι σε όλους τους συνδημότες μου που θέλουν μια ΝΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Γιατί η πόλη μας χρειάζεται νέα πρόσωπα, νέα μυαλά, νέες ιδέες και μια δημοτική ΠΝΟΗ για να πορευτεί στη επόμενη πενταετία.

 Με απεριόριστη εκτίμηση και ειλικρίνεια 
Στέφανος Δελιόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες αλλά
1) η κάθαρση δεν πρέπει να αφορά μόνο την τωρινή διοίκηση αλλά και προηγούμενες
2) Ηθικά τουλάχιστον η σιωπή είναι συνενοχή
3) Δεν είναι ανάγκη κάποιος να είναι δημοτικός σύμβουλος για να καταγγείλει κάποιον μπορεί κι από τώρα να το κάνει

Υ.Γ. Είσαι αξιόλογος άνθρωπος , μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για σένα κι αν και δεν είμαι ψηφοφόρος σου σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένουμε έργα παρά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Στεφανε!Πολυ καλο. Αν τα κανεις και πραξη τοτε σε βλεπω για παντα στη διοικηση. Ετσι νεοι ανθρωποι οχι παλι οι ιδιοι και ιδιοι! Καλη επιτυχια...

Ανώνυμος είπε...

εσυ πασοκοβολεμενος δεν ησουν?