Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Κουρασμένος, αγχωμένος, χωρίς ειρμό και ηθικό θέλει άλλα 20 χρόνια να είναι δήμαρχος / Ο νέος Μητσοτάκης είναι εδώ και λέγεται Δημητριάδης

Είναι απίθανοι και ταχυδακτυλουργοί. Οι αρμόδιοι επί του τύπου του απερχόμενου δημάρχου έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Έκατσαν και έγραψαν ένα κείμενο ομιλίας που υποτίθεται ότι εκφώνησε ο Δημητριάδης χτες στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με την...
πραγματικότητα. 

Τίποτα από αυτά που είπε ο πανικόβλητος και εμφανώς κουρασμένος και με ανύπαρκτη ψυχολογία παραπαίον δήμαρχος δεν περιλαμβάνεται στο μόλις μιας σελίδας Α4 που στείλανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα τζιμάνια του γραφείου τύπου του Δημητριάδη. Και αν διαφωνούν με τα παραπάνω να δώσουν τώρα το βίντεο ή το ηχητικό της ομιλίας για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Ο απερχόμενος δήμαρχος μίλησε πάνω από μισή ώρα αφού για ακόμα μια φορά, για πολλοστή φορά, έκανε το μικρόφωνο να αναστενάξει. Εκφώνησε μια ομιλία χωρίς ειρμό, χωρίς νεύρο και πάθος παρά μόνο ούρλιαζε κατά αγχωμένος μήπως και αποσπάσει κανένα χειροκρότημα από τους εμφανώς έκπληκτους υποψηφίους του και τους συγγενείς του που είχαν παραταχτεί "αραία - αραία" για να φαίνονται καμιά "διακοσαραία". 
Ούτε αυτοί δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι ο Δημητριάδης δεν έχει καμιά σχέση μ΄ αυτόν του 2010, δεν έχει καμιά σχέση με έναν υποψήφιο που νιώθει τη νίκη να έρχεται, που είναι αισιόδοξος, που έχει αύρα νικητή. Έβλεπαν έναν κουρασμένο 65αρη να έχει στυλώσει τα πόδια του στην καρέκλα του δημάρχου και να ουρλιάζει γιατί έχει αντιληφθεί ότι τη χάνει με την λαϊκή εντολή που έρχεται στις 18 Μαΐου. Έβλεπαν έναν κουρασμένο άνθρωπο να κρώζει και να με σπασμωδικό τρόπο να λέει ότι "εμείς πρέπει να ξαναβγούμε για να σας υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια για τα επόμενα πέντε χρόνια". Και τσιμπιούνταν όλοι τους και όλο έριχναν και κλεφτές ματιές γύρω τους μήπως τους βλέπουν τα παπαγαλάκια που κι αυτά είχαν βάλει το κεφάλι τους μέσα και κατέβαζαν όσο μπορούσαν τις ομπρέλες τους για να μη φαίνονται. Να μην προδίδονται. 

Ούρλιαζε ο Δημητριάδης και δήλωνε χωρίς να ντρέπεται ότι "εγώ και οι ανιδιοτελείς συνεργάτες μου ξέρουμε να διοικούμε, θέλουμε να σας υπηρετούμε με ανιδιοτέλεια, για τα επόμενα είκοσι χρόνια"!!! 
Και παρ΄ ολίγον να πέσει το ξενοδοχείο αλλά άντεξε γιατί έχει γερά θεμέλια. Γιατί αυτά που άκουγαν οι τοίχοι του ήταν για πολύ γερά αφτιά. 
Οι υποψήφιοι ούτε που αντιλήφθηκαν το μέγεθος της πολιτικής πλεονεξίας του Δημητριάδη που θέλει να σώζει τον τόπο μας για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Ώσπου να γίνει 85 ετών φιλοδοξεί να διοικεί το δήμο δηλαδή. 
 Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ακόμα εμπλέκεται ο Μητσοτάκης που φτάνει αισίως τα εκατό. Μήπως θέλει να τον μοιάσει και δεν το λέει; 

Είπε κι άλλα ο απερχόμενος ουρλιάζοντας. Αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο του Παλιοχωρίου που όμως δεν το γράφουν τα τζιμάνια του γραφείου τύπου. Είπε για το ΠΠΚΑ που κι αυτό το παράλειψαν. 
Είπε για τα έργα που θα κάνει την επόμενη πενταετία. Δεν είπε ούτε λέξη για ένα έργο που έκανε τα τέσσερα χρόνια που διοικεί το δήμο και επέδρασε θετικά στην ζωή των κατοίκων. Αράδιασε καμιά εκατοντάδα εκατομμύρια ευρώ για διάφορα έργα που εκτέλεσαν οι εργολάβοι όπως αυτό του δικτύου του Πλατέος και όλα όσα βρίσκονται είτε υπό δημοπρασία είτε υπο κατασκευή και "καθάρισε". 

Γράφουν στο δελτίο τύπου ότι η ομιλία έγινε στην "κατάμεστη Βετσοπούλου". Προφανώς θέλουν οφθαλμίατρο. Είπαμε, αραία αραία ήταν δεν ήταν καμιά διακοσαραία όλοι μαζί. 

Και θα κλείσω με ένα ακόμα που ίσως είναι το κορυφαίο όλων. Γράφουν ότι ο Δημητριάδης είπε "Ούτε τώρα τάζουμε "λαγούς με πετραχήλια". Σας αφιερώνω λοιπόν το βιντεάκι του 2010, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής. Η χώρα μας βρίσκεται εν μέσω μνημονίου, η κρίση είναι παρούσα, οι περικοπές ήδη έχουν αρχίσει και αυτός τάζει όχι λαγούς με πετραχήλια αλλά γούνες και καλυμμαύκια.

Τότε λοιπόν ο Δημητριάδης είχε δεσμευτεί να υλοποιήσει τα περιβόητα 25+1 σημεία για το δήμο Αλεξάνδρειας. Δηλώνει λοιπόν τότε ότι "οι δεσμεύσεις μας είναι νόμος και θα τις τηρήσουμε απαρέγκλιτα".
Όσο τις είδατε εσείς άλλο τόσο τις τήρησε και αυτός. Μια στοιχειώδη αυτοκριτική δεν θα έβλαπτε. Αλλά που τέτοια ευαισθησία ο απερχόμενος. Απολαύστε τον:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ..ΤΑ ΟΨΙΜΑ ΠΡΟΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ.....ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα....τα δυο τελευταια βραδια θα πηγαινουν με μια.δυο σακουλες με λαδια κ μακαρονια.. ξεφτιλεςςςςς....ουστ....εξω η βρωμια...